"Wij genieten van mooie wijnen,
wijnen die met veel passie worden gemaakt."

Over ons

Wij zijn Joop en Patrick en delen een passie voor wijn. Wij zijn altijd op zoek naar wijnen waar de passie tevens je glas vult. Wij deelden deze passie samen door foto’s van wijnen of wijngebieden met elkaar te delen en geregeld samen wijnen proeven. Uiteindelijk ontstond het gezamenlijke idee om ook andere mensen van een mooi glas vol passie te laten genieten, zo zijn wij op Wijnparel gekomen. 

De naam staat voor dat gene wij zoeken: een parel van een wijn. Uniek en welke vol passie je glas zal gaan vullen. Wij willen mensen om ons heen ook hier kennis mee laten maken en daarom gaan wij ook voor U op zoek naar een mooie Wijnparel.

joop-van-os
Joop van Os
patrick-nugter
Patrick Nugter

Joop van Os

Gepassioneerd wijndrinker wie geniet van de mooie dingen van het leven. Naast goed eten hoort er zeker een mooi glas wijn te staan. Wijnen waar je aan kan merken dat er met volle overgave aan gewerkt is. Wijnen met een bijzonder karakter of met een bijzondere productiewijze daar wordt ik echt blij van.

Patrick Nugter

Wijn is een ontdekkingsreis. Zowel in je glas als in de wereld. Wat biedt de wereld er is zoveel. Datzelfde geldt voor de wijn in je glas. Wat ruik je wat proef je. Het is geen hogere wiskunde, je vindt het lekker of je vindt het niet lekker. Ik ben er van overtuigd dat als er door de wijnboer met passie aan de wijn in je glas is gewerkt dat je dit proeft. Dit wil ik mensen om mij heen ook laten ervaren.